Pietų dėžutė (NR.1) – makaronai su daržovėmis
Įprastai šita porcija yra skirta 3-4 žmonėms. Tačiau puikus patiekalas pietums į darbą, mokyklą ar bet kur kitur. Pradedame rašyti, ką aš dedu vyrui į ofisą.
Pirmiausia jis pusryčiams gauna vaisių arba košę su vaisiais. Nes vaisius geriausia valgyti pirmoje dienos pusėje.
Pietums makaronai vegan sūriu, su brokoliais, paprikomis bei špinatais. Receptas žemiau!
Desertas avižų dribsnių skanieji ir ypač lengvai pagaminami sausainiai!
Receptas (be riebalų) :
400g pilno grūdo makaronų (pilno grūdo maistingiau ir naudingiau organizmui)
1 brokolis
1 raudona paprika
50g jaunų špinatų
60g vegan sūrio
pipirų mišinio (žinoma šviežiai malto)
druska „Alpen Bergkern”
Veiksmas:
1. Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Brokolį ir papriką nuplauti.
3. Brokolį supjaustyti kuo smulkiau, papriką kubeliais.
4. Į įkaitintą keptuvę berti brokolį, papriką, uždengti dangti ir šildyti kelias minutes, kol paprika suminkštės (nedaug), o brokolis įgaus gražią žalią spalvą. Baigiant šildyti berti pipirų ir druskos.
5. Į lėkštė / dėžutę dėkite nuplautus špinatus, makaronus, brokolį su papriką ir žinoma ant viršaus tarkuoto sūrio.
Skanaus!
Desertui iš vakaro paruošti skanieji avižų dribsnių sausainukai. Jų receptukas čia. Jie skanūs, sotūs ir žinoma natūraliai saldūs! Mmmmm…
Skanių jums atradimų.
Parašykite komentarą