Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Naminiai burgeriai

768 1024 Vegan Pipiras

Namuose pagaminti burgeriai patys skaniausi! O mūsų šeimynėlė juos mėgsta labai! Šį kartą recepte rasite naminės mocarelos receptą, bandelių ir pačio kepsnelio. Viskas lengvai pagaminama, ooo jau skonis super!

Anakardžių tepamas sūrio (mocarela) receptas čia.
Pačios pačiausios burgerių bandelės receptas čia.

Receptas:
250g avinžirnių
5 vnt pievagrybių
1 raudona paprika
4 cm poro (baltosios dalies)
druskos „Kala namak“

Kepimui – rapsų aliejaus
Patiekimui – Burgerių bandelių, anakardžių sūrio „mocarela“, rukolos, marinuotų agurkėlių ir liucernos daigų.

Veiksmas:

1. Avinžirnių išmirkykite vandenyje, nuplaukite ir nusausinkite.
2. Susmulkinkite S formos smulkintuvu arba mėsmale.
3. Pievagrybius, papriką ir porą supjaustykite kuo smulkiau, sudėkite į avinžirnių masę, pagardinkite juodąja druska („Kala Namak“) – ji suteikia kiaušinio skonio.
4. Masę dėkite į keptuvėje įkaitintą rapsų aliejų – patogiausia naudoti kaušelį ledams semti.
5. Kepkite, kol apskrus, palikite atvėsti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus.
6. 4 suvožtinių bandeles perpjaukite per pusę, vieną pusę patepkite anakardžių„mocarela“, užberkite rukolos, uždėkite kepsnelį, marinuotų agurkėlių riekelių ir liucernų daigų.
7. Kitą pusę patepkite pomidorų tyre ir užvožkite ant viršaus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Naminiai burgeriai

  1. Naminiai burgeriai | Vegan planeta