Gaivus avinžirniai

614 819 Vegan Pipiras

Kai vasaros karštis nepraeina, nesinori valgyti,o valgyti juk reikia. Turi užsilikusiu avinžirnių ir duoniuko. Imi ir pasigamini gaivų užkandį, tačiau puikiai tinka ir kitu maitinimu pietums ar vakarienei. Mums patinka paprastas maistas, kuo paprasčiau tuo geriau. 🙂

Receptas:

1,5 puod. avinžirnių (naudojau jau išvirtus)
pundelis svogūno laiškų
2 v.š krapų (naudojau šaldytus)
druska „Inka sunsalt“
pipirų 5 mišinys
6 pomidorai
nat. sezamo sėklos

Patiekimui : baziliko lapeliai ir duoniukai

Veiksmas:
1. Svogūno laiškus susmulkinti ir dėti į dubenėlį su avinžirniais, druska, krapais. Ir viską gerai išmaišyti.
2. Avinžirnius padalinti į du dubenėlius.
3. Dėti į kiekvieną dubenėlį pomidorų ir ant jų berti sezamo sėklų.
4. Papuoškite baziliku.
5. Patiekite su duoniukais.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!