Pyragėlis su artišokais
Retai, kada mūsų šeima valgo tokio tipo pyragėlius, tačiau, kai labai nori galima ir pasigaminti. Šie pyragėliai laaabai patiko, turi artišokų ir sūrio skonį mmmm… verta pabandyti!
Receptas:
1 pak. sluoksniuotos be mielės tešlos
1 pak. konservuotų artišokų (naudojau 240g)
50g jaunų špinatų lapų
1/4 puod. konservuotų kukurūzų
1/4 pak. sūrio original (Violife)
2-3 v.š majonezo (Vegan)
pipirų
Veiksmas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180temp.
2. Iš šaldiklio ištraukti tešlą ir ją atitirpinti kaip nurodyta ant pakuotės.
3. Paruoškite įdarą.
4. Į dubenį dėti smulkintus artišokus, pjaustytus špinatus, berkite konservuotus kukurūzus, tarkuotą sūrį, majonezą ir išmaišykite.
5. Tešlą perpjaukite pusiau.
6. Dėkite įdarą ant viršaus.
7. Imkite kitą tešlos pusę ir uždenkite pyragėlį. Galite uždengti įvairiai, juostelėmis, visą gabaliuką ar įvairiomis formomis, čia jau jūsų fantazija lai liejasi laisvai.
8. Pašaukite į orkaitę.
9. Kepkite apie 12min, 180temp.
10. Atvėsinkite ant grotelių.
Skanaus!
Parašykite komentarą