Pyragėlis su artišokais

614 819 Vegan Pipiras

Retai, kada mūsų šeima valgo tokio tipo pyragėlius, tačiau, kai labai nori galima ir pasigaminti. Šie pyragėliai laaabai patiko, turi artišokų ir sūrio skonį mmmm… verta pabandyti!

Receptas:

1 pak. sluoksniuotos be mielės tešlos
1 pak. konservuotų artišokų (naudojau 240g)
50g jaunų špinatų lapų
1/4 puod. konservuotų kukurūzų
1/4 pak. sūrio original (Violife)
2-3 v.š majonezo (Vegan)
pipirų

Veiksmas:

1. Įkaitinti orkaitę iki 180temp.
2. Iš šaldiklio ištraukti tešlą ir ją atitirpinti kaip nurodyta ant pakuotės.
3. Paruoškite įdarą.
4. Į dubenį dėti smulkintus artišokus, pjaustytus špinatus, berkite konservuotus kukurūzus, tarkuotą sūrį, majonezą ir išmaišykite.
5. Tešlą perpjaukite pusiau.
6. Dėkite įdarą ant viršaus.
7. Imkite kitą tešlos pusę ir uždenkite pyragėlį. Galite uždengti įvairiai, juostelėmis, visą gabaliuką ar įvairiomis formomis, čia jau jūsų fantazija lai liejasi laisvai.
8. Pašaukite į orkaitę.
9. Kepkite apie 12min, 180temp.
10. Atvėsinkite ant grotelių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!