Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kepsneliai

768 1024 Vegan Pipiras

Kepsneliai man yra ypač universalus gaminys, jį galima daryti iš bet kokių ankštinių, pridėjus kitus reikiamus priedus bei prieskonius gali išgauti bet kokį skonį! Kepsnelius skanauti skanu su bet kokiomis daržovėmis, dėti į burgerius, kebabus ar bet kur kitur. Mes juos mėgstame ir skanauja dažniausiai vakarienei. 🙂

Jeigu namuose lieka kepsneliu, visada juos galite sudėti į indelį, laikyti kelias dienas šaldytuve arba juos tiesiog užšaldyti.

Receptas:

1,5 puod. saldžios bulvės masės (išvirta ir sutrinta)
500g brokolio
250g avinžirnių
1/2 puod. džiuvesėlių
druska
pipirai

Papildomai: džiuvesėlių ir eko rapsų aliejaus

Veiksmas:

1. Avinžirnius išmirkyti vandenyje 24val (kelis kartus perplaunant)
2. Į S formos smulkintuvą dėkite bulvės masę, brokolį, avinžirnius, džiuvesėlius, druską, pipirų ir susmulkinkite.
3. Imkite ledų šaukštą / ar paprastą šaukštą formuokite kepsnelius.
4. Kepsnelius apvoliokite džiuvesėliais ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
5. Kepkite su lašeliu riebalų ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.