Kanapių pienas
Augalinis kanapių pienas, ypač maistingas (toks pats kaip ir kanapių sėklos), jo rekomenduojame naudoti į kokteilius, ledus, galite dėti ir į kepinius! Rinkitės kanapių sėklas eko ar iš žinomų ūkininkų, nes tada jos nebus karčios ir pienas bus skanus.
Receptas:
6 v.š kanapių sėklų
1 puod. filtruoto vandens (kokybiškas vanduo, pagerina maisto kokybę)
Veiksmas:
1. Kanapių sėklas užmerkti per naktį.
2. Ryte perplaukite sėklas.
3. Berkite į kokteilinę, pilkite vandens ir suplakite.
4. Imkite „sūrio” maišą, ir išspauskite pieną.
5. Pilkite į stiklainį, užsukite ir laikykite šaldytuve.
Patarimai:
Pieną galite skiesti ir daugiau, tačiau man patogiausia, kad kai reikia pieno aš jį įpilu vandens.
Suvartokite per 2 dienas.
Skanaus!
Parašykite komentarą