Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sorų košė su mėgiamiausiomis „salotomis“

768 1024 Vegan Pipiras

Sorų košė labai reta ant mūsų stalo. Tačiau radau užsilikusį, nusprendžiau sunaudoti. Su kiek kitokiu jų paruošimu, tačiau patiko, suvalgėme skaniai.

Sorų košę gaminau su ypač kokybišku (sertifikuotu) ir skaniu extra vingin alyvuogių aliejumi iš Italijos. Kurį nesenai vėl atradau iš naujo. Įprastai parduotuvėse parduodamas alyvuogių aliejus nėra kokybiškas, būna apkartęs labai ar tiesiog neturintis gero kvapo. Džiaugiuosi, kad pagaliau su šeima galime vėl skanauti šį aliejų.

Domina aliejus? Parašyk, papasakosime!

Receptas:

250g eko sorų kruopų (ekologiškos daug skaniasnės)
žiūpsnelis druskos
6cm poro (baltosios dalies)
2 v.š extra vingin Alyvuogių aliejaus

Patiekta:
Pomidorai
Avokadas
Svogūno laiškai
Druska „Lemon salt“
Pipirų

Veiksmas:
1. Sorų kruopas gerai nuplaukite.
2. Į puodą berkite kruopas, pikite vandens apie 1cm virš jų.
3. Virkite ant mažos ugnies apie 15min.
4. Į kruopas dėkite druskos, smulkintus porus, alyvuogių aliejų ir uždenkite dangtį.
5. Į lėkštę dėkite košės (aš formavau ją su indeliu, tiesiog į jį įdėjau ir apverčiau). Pjaustytus pomirodus, avokadą, svogūno laiškus, druską ir pipirus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

  • Kristina

    Ačiū už tokį paprastą receptėlį. Buvo labai skanu.:)

    • Pipiras

      Džiugu, kad patiko :))

Atgaliniai pranešimai su “Sorų košė su mėgiamiausiomis „salotomis“