Chia desertas (iš vakaro)
Chia sėklos ypač maistingos, jas galite naudoti visur kur norisi, su košėmis, kokteiliais, gaminti chia sėklų desertus (pudingus) ir daug daug kur naudoti. Žinoma geriausia vartoti jau išmirkytas, ką mes ir darysime šiame recepte!
Toks desertas puikus pusryčiams, gaminamas iš vakaro,o jau ryte galite pasiimti ir skanauti ar neštis į darbą (ką aš ir padarau vyreliui į ofisą pusryčiams!)
Eko produktai naudojami iš Amrita Planet, viską rasite čia.
Receptas nurodytas 1 indeliui! 🙂
Receptas:
1/2 puod. eko pilno grūdo avižų dribsnių
3 v.š eko chia sėklų
1 puod. eko ryžių pieno
1 a.š eko agave sirupo
1 a.š cinamono (naudojau ceilono)
Pabarstukai:
Eko goji
eko šilkmedžio uogos
eko kedro riešutai
Veiksmas:
Vakare gaminame / ryte skanaujame!
1. Į stiklainį pilkite chia sėklas ir 0,5 puod. ryžių pieno. Gerai išplakite.
2. Pilkite likusį pieną, avižų dribsnius, sirupą ir cinamoną – suplakite.
3. Dedame į šaldytuvą per naktį.
4. Ryte ištraukite, atidarykite, berkite pabarstukų skanaukite arba uždarykite ir neškite į darbą!
Skanaus!
Parašykite komentarą