Granola su migdolų riešutų kremu

768 1024 Vegan Pipiras

Nei karto negaminau granolos su riešutų sviestu, tačiau pasitaikius proga ir turint namuose ypač kokybiško Lietuvoje pagaminto žemės riešutų kremo, negalėjau negaminti tokio skanėsto. Pasiteisino mano sprendimas ypač gerai, nes skonis tobulas!

Šio migdolų riešutų kremo ieškok Mili Nuts parduotuvėje čia.

Receptas:
3 puod. pilno grūdo avižų dribsnių
žiūpsnelis druskos
1 puod. saulėgrąžų sėklų
0,5 puod. moliūgo sėklų
200g nat. datulių
1 puod. migdolų riešutų kremo
0,5 puod. filtruoto vandens
3 v.š tirpinko eko kokoso aliejaus

Veiksmas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180temp.
2. Saulėgrąžas ir moliūgo sėklas nuplauti, kad jos būtų švarios, palaukite, kol nuvarvės vandens perteklius.
3. Į S formos smulkintuvą dėkite datules, migdolų riešutų kremą, vandenį, kokoso aliejų ir suplakite iki vientisos masės.
4. Avižų dribsnius sumaišykite su saulėgrąžomis, moliūgo sėklomis ir druska.
5. Į gautą mišinį įmaišykite paruoštą riešutų kremą. Gerai išmaišyti.
6. Masę padalinkite į dvi dalis.
7. Dėkite ant kepimo kilimėlio, paskirstykite per visą dydi.
8. Kepkite apie 10min, tačiau po 5min kepimo pamaišykite.
9. Palaukite kol atvės, patiekite kokoso dubenėlyje.

Skanaus!

Skanu valgyti vieną, naudoti kaip pabarstuką!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!