Avižų dribsnių pyragas su naminio šokolado gabalėliais
Ką jau ką, tačiau avižų dribsnių visada mūsų namuose galima rasti, iš jų gaminu košes, kokteilius, blynus, ledus, duoną, pyragą, sausainius ir pan. Tai ypač universalūs produktas, kurio panaudojimo galimybės beribės.
Norėdami sveikai maitintis, rekomenduojame naudoti tik pilno grūdo avižų dribsnius.
Recepte naudojome Amrita Planet eko pilno grūdo avižų dirbsnius, eko agave sirupo, eko kakavos sviesto, eko ryžių pienas. Įsigyti galite šiuos produktus čia.
Receptas:
3 puod. eko pilno grūdo avižų dribsnių
250g banano piurė
2 v.š extra vingin alyvuogių aliejaus
2-3 v.š eko agave sirupo
1 v.š kepimo miltelių
40g naminio šokolado (gaminamas iš eko kakavos sviesto, eko agave sirupo ir kakavos. Receptas čia.)
Papildomai 4 v.š eko ryžių pieno.
Veiksmas:
ĮKAITINKITE ORKAITĘ IKI 180temp.
1. Avižų dribsnius sumalti (malimui naudojau savo lėtaeigę sulčiaspaudę). Sumaišyti su kepimo milteliais.
2. Bananų purę sumaišyti su alyv. aliejumi, agave sirupu, pilti kelis šaukštus eko ryžių pieno.
3. Į sausą dalį dėkite skystąją dalį. Išmaišykite.
4. Atsargiai įmaišykite smulkintus šokolado gabalėlius.
5.Dėkite į kepimo formą. Kepkite 180temp.,apie 15-20min.
6. Iškeptą pyragą atvėsinkite ant grotelių.
Skanaus!
Parašykite komentarą