Pyragėliai su obuoliais ir migdolų riešutų kremu
Turėjau šaldiklyje sluoksniuotos be mielės tešlos. Atvežus vyro mamai daugybę obuolių, buvo puiki proga pagaminti obuoliukų deserto. Norėjau, kad desertas būtų kiek kitoks, atsiminus, kad dar turiu mažą likutį Mili Nuts migdolų riešutų kremo (koks jis skanus!!!) sugalvojau pagaminti kiek kitokio skonio pyragėlius iš vos kelių produktų.
Receptas:
1 pak. sluoksniuotos be mielės tešlos (6 lakštų)
6 obuolių
12 v.š Mili Nuts migdolų riešutų kremo (čia)
ceilono cinamono
Veiksmas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180temp.
1. Tešlą palaikyti kambario temp. apie 10min.
2. Perpjauti obuolius pusiau, išimti sėklas.
3. Obuolio puseles patepti migdolų riešutų kremu.
4. Ant kepimo popieriaus dėti tešlos lakštus perpjautus pusiau, tada dėti riešutų kremu į apačia.
5. Užlankstyti kampus, berti cinamoną.
6. Šauti į orkaitę, kepti apie 15-20min.
7. Patiekiti atvėsintus.
Skanaus!
- Papuošiau kavamalėje maltu nerafinuotu cukranendrių cukrumi.
- Šie pyragėliai labai gardūs, patiko jų skonis! Daug neprivalgysi, nes jie sotūs!
Parašykite komentarą