Suvožtinis su kepsneliais

768 1024 Vegan Pipiras

Uoj kaip mes mėgstame tokius sumuštinius, atrodo lyg burgeris, bet ne burgeris. Paprastas, bet kartu ir ypač skanus! Prisivalgyti su visa šeima garantuotai!

Receptas:

Juoda duona
Naminis pomidorų padažas
Kepsneliai
Sezamo sėklos
Keliatas baziliko lapelių

Kepsneliams
250g žalių lęšių (mirkytų 24val)
140g saldžios bulvės masės
200g brokolio
1 puod. pilno grūdo avižų dribsnių
100g balto poro dalies
1 a.š pipirų
0,5 a.š druskos

Veiksmas:
1. Imkite S formos smulkintuvą, į jį dėkite lęšius, saldžios bulvės masę, brokolį, porą, prieskonius ir susmulkinkite iki vientisos masės.
2. Į gautą masę įmaišykite avižų dribsnius.
3. Įjunkite keptuvę ant mažiausios ugnies kol įkais.
4. Dėkite su ledų šaukštu masės į keptuvę, spustelėjus bus plokščiau.
5. Uždenkite dangtį.
6. Laukite kol aprasos.
7. Apverskite kepsnelius.
8. Uždenkite dangtį.
9. Laukite kol aprasos.
10. Ištraukite kepsnelius.
11. Atvėsinkite!

Gaminame suvožtini.
11. Imkite duoną ir iš vienos pusės tepkite pomidorų padažo.
12. Ant viršaus dėkite kepsnelį, baziliką, berkite sezamo sėklas.
13. Dėkite ant viršaus duona ištepta pomidorų padažu.

Skanaus!

Kepimui naudojau iCook keptuvę, kurioje gaminame viską be riebalų. Domina? Parašyk mums virtuve@veganpipiras.lt.

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!