Kepsneliai su pievagrybiais

768 1024 Vegan Pipiras

Lengvai pagaminami kepsneliai 🙂 Mėgstantiems pievagrybius išties patiks!


250 g avinžirnių, po šaukštelį druskos (naudojau „Kala namak“) ir 5 rūšių maltų pipirų, 5–6 pievagrybiai, 2 šaukštai veganiško majonezo, 10 cm poro baltosios dalies, rapsų aliejaus kepti.

Tiekti: 6–7 morkos, 100 g jaunų špinatų lapelių.

  1. Išmirkytus ir nusausintus avinžirnius išvirkite nesūdytame vandenyje. Atvėsinkite.
  2. Į smulkintuvo indą suberkite avinžirnius, druską, pipirus, majonezą ir sutrinkite iki vientisos masės.
  3. Pievagrybius supjaustykite smulkiais kubeliais. Porą sukapokite.
  4. Į dubenį supilkite avinžirnių masę, pievagrybius, porus ir gerai išmaišykite.
  5. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir šaukštu krėskite masės. Spustelėjus kepsneliai išeis plokštesni. Gerai juos apkepkite iš abiejų pusių.
  6. Kepsnelius nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad susigertų riebalų perteklius.
  7. Tiekite su plonais šiaudeliais pjaustytomis morkomis ir špinatais.

    Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Kepsneliai su pievagrybiais

      1. 20 šventinių receptų (2018) | Vegan Pipiras
      error: Content is protected !!