Salotos su pievagrybiais
Šios salotos puikiai tiks kiekvienam šventiniam stalui! Lengvai pagaminama, skanu.
Reikia:
1 vnt pekino kopūsto
1 ind. Konsr. žirnelių
15 vnt vyšninių pomidorų
1 pak. Pievagrybių
1 vnt avokado
Pundelis svogūno laiškų
Keli šaukštai saulėgrąžų grietinės
Pipirai
Druska
Veiksmas:
1. Pjaustytus pievagrybius pakepinkite keptuvėje be riebalų.
2. Supjaustykite kopūstą, svogūno laiškus, pomidorus ir avokadą.
3. Į dubenį berkite visus pjaustytus produktus, taip pat ir pievagrybius, žirnelius, prieskonius ir grietinę.
4. Išmaišykite.
Patiekta kokoso dubenėliuose su kokoso palmių šakutėmis. Norite? Rašykite mums čia.
Skanaus!
Parašykite komentarą