Žiedinis kopūstas lęšių tešloje
Va čia tai ypač puikus skonis, gerai sugalvotas receptas! 🙂
Reikia:
200g raudonųjų lęšių ( gerai nuplauti ir mirkyti 24val, švariame vandenyje)
1 puod. Petražolių
6 v.š pomidorų padažo
4 vnt žiedinio kopūsto žiedelių
0,5 a.š pipirų
0,5 a.š druskos
500g žiedinio kopūsto
Veiksmas:
1. Raudonuosius lęšius nusausinti, berti į S formos smulkintuvą.
2. Dėkite į lęšių masę – petražolių, padažo, žiedinio kopūsto (4 vnt žiedelių), prieskonius ir susmulkinkite iki vientisos masės.
3. Įkaitinkte orkaitę iki 180temp.
4. Į kepimo formą dėkite pjaustytą žiedinį kopūstą (500g), ant viršaus tepkite raudonųjų lęšių gautą masę.
5. Šaukite į orkaitę ir kepkite 180temp., apie 30min.
Patiekta su špinatais, agurkais, kedro riešutais, pipirais ir druska (rekomenduojame skanauti dar su Vegan majonezu, jis suteikia labai gerą skonį).
Skanaus!
Parašykite komentarą