Žiedinis kopūstas lęšių tešloje

768 1024 Vegan Pipiras

Va čia tai ypač puikus skonis, gerai sugalvotas receptas! 🙂

Reikia:
200g raudonųjų lęšių ( gerai nuplauti ir mirkyti 24val, švariame vandenyje)
1 puod. Petražolių
6 v.š pomidorų padažo
4 vnt žiedinio kopūsto žiedelių
0,5 a.š pipirų
0,5 a.š druskos

500g žiedinio kopūsto

Veiksmas:

1. Raudonuosius lęšius nusausinti, berti į S formos smulkintuvą.
2. Dėkite į lęšių masę – petražolių, padažo, žiedinio kopūsto (4 vnt žiedelių), prieskonius ir susmulkinkite iki vientisos masės.
3. Įkaitinkte orkaitę iki 180temp.
4. Į kepimo formą dėkite pjaustytą žiedinį kopūstą (500g), ant viršaus tepkite raudonųjų lęšių gautą masę.
5. Šaukite į orkaitę ir kepkite 180temp., apie 30min.

Patiekta su špinatais, agurkais, kedro riešutais, pipirais ir druska (rekomenduojame skanauti dar su Vegan majonezu, jis suteikia labai gerą skonį).

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!