Troškinys su saldžia bulvę

768 1024 Vegan Pipiras

Šis troškinys labai skanus, tačiau palikus ją kitai dienai jis dar skaniasnis tampa. Mūsų šeimai jis labai patiko. Tikrai gaminsime ne kartą.

Receptas:

Kepimui:
3 vnt saldžios bulvės
1 a.š kajeno pipiro
1 a.š druskos
1 a.š ceilono cinamono
2 a.š rūk. paprikos miltelių
2 v.š alyv. aliejaus

Virimui:
1 v.š alyv. aliejaus
1 vnt poro
1 vnt didelės raudonos paprikos
400 ml konservuotų pupelių
400 ml kukurūzų
400 ml virtų avinžirnių
1 a.š pipirų mišinio
1 a.š druskos
1,5 l filtruoto vandens
200ml pomidorų pastos

2 puod. ryžių basmati
2 puod. filtruoto vandens
0,5 a.š druskos
1 a.š ciberžolės

Papildomai – moliūgo sėklos

Veiksmas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180 temp.
2. Saldžią bulvę nulupti.
3. Į kepimo formą dėkite smulkintą saldžią bulvę, berti prieskonius, pilti aliejų ir išmaišyti.
4. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30min, 180temp.
5. Į puodą pilkite aliejaus, smulkintą porą ir papriką. Pakepinkite.
6. Pilkite pupeles, kukurūzus, avinžirnius.
7. Berkite prieskonius.
8. Pilkite vandenį ir pastą. Išmaišykite.
9. Virkite apie 20min.
10. Kitame puode užvirinkite vandens, berkite ryžius, druską ir ciberžolę.
11. Virkite apie 15min.
12. Į išvirtą troškinį dėkite iškeptas bulves.
13. Išmaišykite.
14. Ryžius patiekite kartu su troškiniu, berkite moliūgo sėklas.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!