Skanus „lašišos“ sumuštiniai

768 1024 Vegan Pipiras

Šios lašišos variantas yra ypač gardus. Puikiai tinka ir rukola! 🙂 Šie sumuštinukai tinkami ir užkandžiauti, netikėtai atvykusiems svečiams. Suvalgys skaniai ir klaus iš ko pagaminote 🙂

Norint pasigaminti šiuos sumuštinius reikia pasigaminti iš morkos ale lašišą.

Receptas:

400g morkų
1 vnt laimo citrinos
2 v.š alyv. aliejaus
1 a.š druskos
2 a.š rūk. paprikos miltelių
1 vnt nori lapo

Veiksmas:
1. Morkas gerai nuplauti.
2. Dėkite morkas į garų puodą ir išvirkite jas.
3. Atvėsinkite.
4. Su bulvių skustuku skuskite jas išilgai.
5. Sumaišykite citrinos sultis su aliejumi, druska, paprikos milteliais ir smulkintu nori (aš karpiau žirklėmis).
6. Išmaišykite padažą su morkomis.
7. Palikite per naktį, visi skoniai susidėlios puikiai.

Darykite sumuštinius. Paprastai ir skaniai!

Sumuštinius gaminau iš : mamos kepta spelta duona, morka „lašiša“, nat. sezamo sėklos, rukolos.

Apsivalgymas garantuotas!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

  • Lina

    ‘Lašiša’ gavosi nereali👌 ištirpo akimirksniu😄 ačiū už puikù receptą

    • Pipiras

      Labai smagu, kad patiko! Prašom! <3

Atgaliniai pranešimai su “Skanus „lašišos“ sumuštiniai

error: Content is protected !!