Makaronai su pievagrybiais
Makaronus mano šeima mėgsta. Įprastai gaminu juos paprastai su alyvuogių aliejumi, druska, būna papildomai dedu pomidorų tyrės ar pastos. Tokie mūsų yra favoritai, tačiau paįvairinti makaronus sugalvojau pagamindama kiek kitaip. Šie makaronai labai patiko, tokie skanus buvo, kad tikrai kartosime.
Receptas:
500g makaronų
600g pievagrybių
3 vnt paprikos (naudojau konservuotas)
400g konservuotų pomidorų savose sultyse
1 a.š picos prieskonių
3 v.š mielių dribsnių (su B12)
Druskos
Alyvuogių aliejaus
Nat. sezamo sėklų
Veiksmas:
1. Makaronus išvirti kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Pievagrybius supjaustyti, pakepinti aliejuje.
3. Baigiant kepti dėti smulkintas paprikas, pašildyti kelias minutes.
4. Pilkite išvirtus makaronus ir pomidorus.
5. Išmaišykite.
6. Dėkite prieskonius.
7. Išmaišykite.
8. Pakepinkite, kol padažas išgaruos.
9. Patiekite su sezamo sėklomis.
Skanaus!
Parašykite komentarą