Šreko čirviniai blynai

768 1024 Vegan Pipiras

Šiuo metu nieko nėra skaniau iš širdučių čirvinius blynus, kurie kepami mūsų naujoje dviguboje čirvinių blynų keptuvėje. Apie ją aprašiau čia. 🙂

Receptas:

1 puod. jaunų špinatų

1 ir 1/4 puod. vandens

1/4 puod. cukranendrių nerafinuoto cukraus (norintiems saldžiau dėkite 1/2 puod.)

1,5 puod. kokoso pieno (85proc. kokoso masės)

1/4 puod. eko saulėgrąžų aliejus

1 a.š sodos

4 v.š eko obuolių acto

4 puod. spelta baltų miltų

Papildomai patiekimui naudojau : 4 vnt didelių obuolių (supjaustyti), agaves sirupo ir ceilono cinamono.

Veiksmas:

1. Špinatus dėkite į kokteilinę (naudojau mini zylute), pilkite vandenį, berkite cukrų ir suplakite iki vientisos masės.

2. Į dubenį pilkite gautą žalią masę, kokoso pieną, aliejų ir išmaišykite.

3. Sodą nugesinkite su actu, pilkite į skystąją dalį.

4. Berkite sijotus miltus ir išmaišykite.

5. Čirvinių keptuvę patepkite lašeliu aliejaus.

6. Kepimo temp. 3-4 tarpe.

7. Įkaitinkite keptuvę.

8. Pilkite tešlos.

9. Palaukite kol įsijunks lemputė. Taip parodo, kad iškepta.

10. Norintiems traškių, kepkite ilgiau. Tikrinkite atidarydami.

11. Atvėsinkite ant grotelių.

12. Patiekite.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!