Čili troškinys su saldžia bulvę

768 1024 Vegan Pipiras

Šis troškinys labai skanus, tačiau palikus ją kitai dienai jis dar skaniasnis tampa. Mūsų šeimai jis labai patiko. Tikrai gaminsime ne kartą. O kas mėgstate čiliukus, tai šis maloniai sušildys ir jus. 🙂

Receptas:

Kepimui:
3 vnt saldžios bulvės
1 a.š kajeno pipiro (nemėgstate aštriau dėkite mažiau)
1 a.š druskos
1 a.š kumino
1 a.š ceilono cinamono
2 a.š rūk. paprikos miltelių
2 v.š alyv. aliejaus

Virimui:
1 v.š alyv. aliejaus
1 vnt didelės raudonos paprikos
400 ml konservuotų pupelių
400 ml konservuotų kukurūzų
400 ml virtų avinžirnių
1 a.š pipirų mišinio
1 a.š druskos
1,5 l filtruoto vandens
200ml pomidorų pastos

Veiksmas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180 temp.
2. Saldžią bulvę nulupti.
3. Į kepimo formą dėkite smulkintą saldžią bulvę, berti prieskonius, pilti aliejų ir išmaišyti.
4. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30min, 180temp.
5. Į puodą pilkite aliejaus ir papriką. Pakepinkite.
6. Pilkite pupeles, kukurūzus, avinžirnius.
7. Berkite prieskonius.
8. Pilkite vandenį ir pastą. Išmaišykite.
9. Virkite apie 20min.
10. Į išvirtą troškinį dėkite iškeptas bulves.
11. Išmaišykite.
12. Pavirkite kelias minutes.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Čili troškinys su saldžia bulvę

  1. Čili troškinys su saldžia bulvę | Vegan planeta
error: Content is protected !!