
Traškios lazdelės su rozmarinais
Tokio tipo lazdelių galima įsigyti ir parduotuvėje. Tačiau mums jos per riebios, ne tokios skanios. Todėl pradėjau kepti jas pati. Lengvas receptas ir šeimyna laiminga turėdama traškučių.
Receptas:
3 puod. spelta baltų miltų
2 a.š rozmarinų
0,5 a.š druskos
4 v.š eko rapsų aliejaus
1 a.š sodos
4 a.š raw obuolių acto
1 puod. vandens
Veiksmas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180temp.
2. Sijotus miltus sumaišykite su rozmarinu, druska.
3. Į miltų mišinį įmaišykite aliejų, gerai išmaišykite.
4. Į miltus pilkite vandenį ir sodą nugesinkite su actu.
5. Išminkykite tešlą.
6. Iškočiokite, supjaustykite norimo dydžio lazdelėmis.
7. Šaukite į orkaitę ir kepkite 180temp., apie 20-25min.
8. Atvėsinkite ant grotelių.
Skanaus!
Parašykite komentarą