Šparagai su avinžirniais

768 1024 Vegan Pipiras

Pirmą kartą bandžiau šparagus, skonis pranoko visus lūkesčius! Su dukrytę suvalgėme labai skaniai. O ir receptas vos kelių produktų. 🙂

Gamindama naudojau savo mylimas iCook keptuves, kurios gamina visiškai be riebalų. Paskaitykite apie jas čia.

Reikės:
1 puod. avinžirnių, mirkytų ir jau išvirtų
1 a.š vištienos prieskonių
1 vnt žiedinis kopūstas
125g šparagų
1 a.š alyvuogių aliejaus

Veiksmas:
1. Avinžirnius dėkite į keptuvę be riebalų, aš naudojau iCook.
2. Ant viršaus berkite prieskonius, išmaišykite, denkite dangčiu ir „kepkite“ ant mažiausios ugnies, kartais pamaišant apie 15-20min.
3. Žiedinį kopūstą supjaustykite smulkiai.
4. Šparagų galus nupjaukite. Dėkite į keptuvę be riebalų, uždenkite dangtį ir „kepkite“ keptuvėje kiekvieną pusę po kelias minutes.
5. Į lėkštę dėkite avinžirnius, smulkintus žiedinius kopūstus, šparagus, ant viršaus pilkite aliejų.

Apsivalgymas garantuotas!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!