Batonėlis (lengvai tampamas tortu!) / Gluten Free

1024 765 Vegan Pipiras

Kartas norisi torto, batonėlio ir pan. nežinai ką pasirinkti? Šis puikiai tiks!

Sudėtis:

sauja dž. mangų

100g dž. papajų

30 datulių

3 bananai

70g tirpinto eko kokoso aliejaus

3 puod. eko pilno grūdo avižų dirbsnių

Papuošimui:

šaldytos šilauogės šaldytos vynuogės

eko kakava (Naturela)

sauja saulėje dž. razinų (goodnuts.lt)

Veiksmas: Mangus, papajas, datules, bananus dėti į S formos smulkintuvą (aš naudojau mažiausia indą).

Į dubenį supilti gautą masę kokoso aliejų, avižų dirbsnius ir gerai išmaišyti.

Masę dėti į pasirinktą formą, ją prispaudžiant šaukštu.

Viršų papuošti vynuogėmis, šilauogių uogomis ir razinomis.

Dėti į šaldiklį 6 – 8 val.

Prieš valgant palaikyti kambario temp. apie 10-15min, viršų apiberti kakava.

Supjaustyti norimais dydžiais!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Batonėlis (lengvai tampamas tortu!) / Gluten Free

      1. Batonėlis (lengvai tampamas tortu!) | Vegan planeta
      error: Content is protected !!