Batonėlis (lengvai tampamas tortu!) / Gluten Free
Kartas norisi torto, batonėlio ir pan. nežinai ką pasirinkti? Šis puikiai tiks!
Sudėtis:
sauja dž. mangų
100g dž. papajų
30 datulių
3 bananai
70g tirpinto eko kokoso aliejaus
3 puod. eko pilno grūdo avižų dirbsnių
Papuošimui:
šaldytos šilauogės šaldytos vynuogės
eko kakava (Naturela)
sauja saulėje dž. razinų (goodnuts.lt)
Veiksmas: Mangus, papajas, datules, bananus dėti į S formos smulkintuvą (aš naudojau mažiausia indą).
Į dubenį supilti gautą masę kokoso aliejų, avižų dirbsnius ir gerai išmaišyti.
Masę dėti į pasirinktą formą, ją prispaudžiant šaukštu.
Viršų papuošti vynuogėmis, šilauogių uogomis ir razinomis.
Dėti į šaldiklį 6 – 8 val.
Prieš valgant palaikyti kambario temp. apie 10-15min, viršų apiberti kakava.
Supjaustyti norimais dydžiais!
Skanaus!
Parašykite komentarą