Kakaviniai avižiniai sausainiai / Gluten free

768 1024 Vegan Pipiras

Norėjosi labai kakavinių sausainių iš avižinių dribsnių, ir puikiai pavyko. Skonis puikus!

Mano puodelis 250ml

Reikės:

3 puod. pilno grūdo avižinių dribsnių

100 g kokoso aliejaus (šalto)

2 v.š eko kakavos

4 v.š rudo cukranendrių cukraus arba sirupo

2 v.š kepimo miltelių naudojau naminius

1 puod. filtruoto vandens

Receptui naudojau mini Zyle kokteilinę ir Zyle daugiafunkcinį mikserį.

Veiksmas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180temp.
  2.  Avižinius dribsnius sumalti kokteilinėje.
  3. Į daugiafunkcinį mikserį pilkite maltus avižinius dribsnius, kakavą ir kokoso aliejų.
  4. Gerai išmaišykite!
  5. Berkite cukrų, kepimo miltelius ir maišykite toliau.
  6. Pilkite vandens.
  7. Sumaišykite tešlą.
  8. Imkite kepimo skardą, patieksite ant jos kepimo popieriu.
  9. Su ledų šaukštu dėkite gautą tešlą ant kepimo popieriaus.
  10. Spustelėkite kiekvieną gautą „bokštelį” šakute, jie taps plokšti.
  11. Šaukite į orkaitę, kepkite 20-25min., 180 temp.
  12. Atvėsinkite ant grotelių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!