Triufeliukai / Gluten free
Lengvai pagaminami ypač skanus triufeliukai, patiks dideliems ir mažiems!
Sudėtis:
2 puod. graikinių riešutų
14 vnt natūralių datulių
1 bananas
1 puod. avižinių dribsnių
1 puod. moliūgo sėklų (papildomai plius 2 v.š)
Papuošimui : 4-5 v.š nat. eko. kakavos
Veiksmas:
- Graikinius riešutus perrinkt ar nėra likusio kevalo nuo gliaudymo .
- Graikinius riešutus ir moliūgo sėklas susmulkinti iki miltų kokteiline.
- Avižinius dribsnius taip pat reikia susmulkinti, tačiau ne iki pačių miltų
- Datules, bananą sutrinti kokteilinėje iki vientisos masės.
- Visus produktus sumaišyti kartu.
- Iš gautos masės formuoti rutuliukus.
- Apvoliokite rutuliukus kakavoje.
- Dėkite į šaldytuvą kelioms valandom / arba per naktį.
Skanaus!
Parašykite komentarą