Rabarbarų ir juodųjų serbentų bananinis pyragas
Manau daugumai turėjo pasirodyti, kad labai įdomus yra pavadinimas. Bet tai yra tikra tiesa. Naudojau tešlai gaminti bananus!
Aš pati labai mėgstu juoduosius serbentus. Jie man labai skanus yra. O dar rabarbarai, tai tobulas derinys!
Su šia maža vos 16cm mažos princesės forma, pavyks pagaminti nedidelius pyragus ar aukštus tortus, taip pat didelį sausainį ar bet ką kitą, nes prie jos niekas nekimba. Pats silikonas pagamintas iš smėlio!
Taigi imame mažąją Tupperware princesę gaminame ir einame pas draugę į svečius!
Puiki proga įsigyti šią formą pigiau! Rašyk man į facebook arba email.
Mano puodelis 350ml
Receptas:
0,5 puod sukarpytų rabarbarų
0,5 puod. juodųjų serbentų
3 v.š cukraus nerafinuoto
3 vnt bananai (su daug juodų taškelių)
1 a.š kepimo miltelių (naudojau naminius)
1 puod. spalta baltų miltų
Veiksmas:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 temp.
- Išplaukite silikoninę princesę, nusausinkite.
- Į mažą tešlos dubenį berkite serbentus cukrų ir ir truputi patrinkite.
- Bananus sutrinti Tupperware bulvių grūstuve.
- Miltus sumaišykite su kepimo milteliais
- Į bananų masę berkite miltus, sumaišykite tešlą.
- Gautą masę pilkite į silikoninę princesę. Paskirstykite taip, kad viduryje liktu duobelė.
- Ant viršaus dėkite serbentus.
- Dėkite rabarbarus.
- Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30-35min.
- Iškepus palaukite kol pravės apie 5-10min, tada dėkite ant atvėsinimo grotelių.
- Atvėsusį patiekite į lėkštutę.
Labai skanus, visa šeimyna džiaugėsi juo. Patiko tikrai. Verta gaminti šį pyragą!
Skanaus! Jei gaminsi pasidalink kaip sekėsi!
Parašykite komentarą