Sausainiai iš saldžios bulvės su avižiniais dribsniais

768 1024 Vegan Pipiras

Jau tikrai matote, kad labai mėgstu avižinius dribsnius iš jų tiek dalima skanaus pagaminti, kad vov. Ypač paprasta kai supranti kokia proporcija yra ir kokius avižinius dribsnius geriau naudoti.

Šis patiekalas gamintas iš kelių produktų, kuriuos manau tikrai atrasite ir savo namuose.

Reikės:

Produktams matuoti reikia svarstyklių

450 g išvirtos saldžios bulvės masės

350g avižinių dribsnių

2 a.š kepimo miltelių (naudojau naminius)

2-3 v.š rudo cukranendrių cukraus

Veiksmas:

1.Įkaitinkite orkaitėje iki 180 temp.

2. Avižinius dribsnius, kepimo miltelius ir cukrų susmulkinkite kokteilinėje.

3. Į tešlos dubenį supilkite paruoštus avižinių dribsnių miltus.

4. Įmaišykite saldžios bulvės masės.

5. Ant kepimo skardos patieskite Tupperware (iš smėlio pagamintą) silikoninį kepimo popierių, su juo galėsite ypač lengvai nuimti, nes prie jo niekas neprikepa! Nori ir tu jį turėti? Parašyk! virtuve@veganpipiras.lt arba facebook Vegan Pipiras.

6. Ant silikoninio kilimėlio dėkite su šaukštu gautą masę.

7. Pašaukite į įkaitintą orkaitę, kepkite apie 25-30min.

8. Atvėsinkite ant atvėsinimo grotelių.

9. Patiekite ir skanaukite!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!