
Ką daryti su avinžirnių nuovyru?
Avinžirnių nuovyra pati aš asmeniškai naudoju labai daug kur. Jis man nepakeičiamas maisto gaminime!
Kas yra avinžirnių nuovyras?
- Tai nuo avinžirnių virimo likęs skystis
Kaip pagaminti avinžirnių nuovyrą?
- Avinžirnius gerai nuplaukite, išmirkykite per naktį (geriausia 24 valandas) .
- Ryte perplaukite, berkite į puodą, pilkite vandens su lyg avinžirniais.
- Užvirinkite puodą ir sumažinkite ugnį, kad avinžirniai virtu.
- Verdami avinžirniai būna , kad išbėga putos, todėl karts nuo karto patikrinkite ar nesusidarė putos, nes jas reikia nukošti.
- Kai išverda palikite avinžirnius puode su tuo skysčiu.
- Palaukite kol atvės.
- Imkite kiauraindi ir perpilkite nuovyrą į kitą indą. Dėkite į šaldytuvą, kad sušaltu. Laikyti ne ilgiau 2 dienų.
Puikus nuovyras tarnaujasi vietoje kiaušinio baltymo. Galite gaminti morengus, macarons, į pyragus, sausainius ir t.t Galimybės neribojamos, tik būtinai reikia gero plakiklio, kad gerai ir greitai suplakti.
Aš asmeniškai naudoju Tupperware Easy Speedy plakikli. Su kuriuo mano vaikai man greitai ir kokybiškai suplaka avinžirnių nuovyrą iki STANDŽIŲ putų! Negalėjau patikėti kol pati nepabandžiau šio produkto, jis tikrai labai puikiai viską išplaka! Net ir mano mažiausieji suplaka iki standžių putų.
Norint užsisakyti Tupperware Easy Speedy rašykite man virtuve@veganpipiras.lt , į facebook Tupperware Sapnas arba Vegan Pipiras
Parašykite komentarą