Saldus cukinijų blynai / FOTO

768 1024 Vegan Pipiras

Dažniausiai visi valgo cukinijų blynus sūriai, tačiau galima valgyt saldžiai ir skaniai! Sugalvojau pagaminti kiek kitokius blynus. Manau pavyko puikiai, nes šeimynėlė su dideliu noru valgė.

Mano puodelis 350ml

Reikės:

2,5 kg cukinijos ( svoris be sėklų)

3 puod. avižinių dribsnių

2 v.š naminių kepimo miltelių

2 v.š cukranendrių rudojo cukraus

1,5 puod. filtruoto vandens

Kepimui naudojau alyvuogių aliejų. 

Veiksmas:

1. Cukinijas sutarkuoti (naudojau Tupperware fusion master smulkia tarką)

Recepte naudojau ne vieną kokybišką Tupperware gaminį, norint užsakyti Tupperware gaminių rašykite mums email arba į facebook. 

2. Cukinijas dėkite į Tupperware salotų centrifugą ir išdžiovinkite jas. Pamatysite kiek daug cukinijos turi vandens!

3. Išdžiovintas cukinijas dėkite į kitą dubenį.

4. Į kokteilinę berkite avižinių dribsių ir sumalkite iki miltų.

5. Į dubenį berkite avižinių dribsnių miltus, kepimo miltelius, cukrų. Išmaišykite.

6. Gautą miltų masę sumaišykite rankomis su cukinijomis.

7. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumis. Dėkite su šaukštu gautą masę į keptuvę ir kepkite.

8. Puikiai iškepa skanieji blynai!

9. Patiekite į lėkštę!

Mes valgėme juos su šilauogėmis, kokoso traškučiais ir agave (tamsiuoju) sirupu. Tikras skanumėlis! Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!