Citrininis avižinis pyragas su šilauogėmis / Gluten free

768 1024 Vegan Pipiras

Kokio nuostabaus skonio šis pyragas! Jau kaip mums patiko šis pyragas, su citrinos prieskoniu. Kas mėgstate citrinas, jums tikrai patiks!

3 puod. avižinių dribsnių

100ml rudojo cukraus

1 v.š kepimo miltelių (naudojau naminius)

1 puod. kokoso drožlių

2 citrinų

1 puod. + 50 arba 75ml kokoso pieno

0,5 puod. vandens

1 – 1,5 puod. šilauogių (tinka ir šaldytos, bet neatitirpintos)

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 temp.

2. Į kokteilinę pilkite avižinius dribsnius, cukrų, kepimo miltelius ir sumalkite.

3. Į dubenį pilkite miltų mišinį, kokoso drožles ir išmaišykite.

4. Nuo citrinų nutarkuokite žievelę į miltų mišinį ir išmaišykite.

5. Išspauskite citrinos sultys.

6. Citrinos sultys sumaišykite su pienu ir vadeniu.

7. Į paruoštus birius produktus pilkite skystąją dalį ir išmaišykite.

8. Imkite kepimo formą ir pilkite gautą tešlą.

9. Ant silikoninės kepimo formos pilkite tešlą.

10. Ant viršaus dėkite šilauogių.

11. Dėkite į įkaitintą orkaitę, kepkite 180 temp., apie 30-40min.

12. Atvėsinkite ant grotelių.

Skanaus!

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!