Artišokų ir špinatų padažas

150 150 Vegan Pipiras

Dar vienas labai skanus pavykęs padažas. Skonis labai geras! O su duona tik ir norisi jį kabliuoti! Mūsų šeimynai jis tikrai patiko, gaminau jau ne kartą.

Reikės:

1 l filtruoto vandens

1 puod. anakardžių

1 / 2 puod. mielių dribsnių

Žiūpsnelis druskos

530g konservuotų artišokų (reikalingas ir visas esantis stiklainyje skystis)

300 g špinatų

Veiksmas:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 temp.
  2. Į Vitamix pilkite vandenį, anakardžius, mielių dribsnius, druską ir suplakite iki vientisos masės.
  3. Artišokus pilkite į dubenėlį ir sukarpykite žirklėmis.
  4. Į Tupperware UltraPro kepimo forma pilkite gautą padažą, dėkite artišokus ir išmaišykite.
  5. Pašaukite į orkaitę apie 40 min, kol padažas sutirštės.
  6. Špinatus gerai nuplaukite, išdžiovinkite Tupperware džiovyklėje ir supjaustykite.
  7. Ištraukite iš orkaitės paruoštą padažą, ant viršaus dėkite špinatus ir išmaišykite (galite dar pakepti 10min orkaitėje, tačiau špinatai nebus tada tvirti, bus labai minkšti).
  8. Patiekite dar karštą arba atvėsinta.
  9. Skanaukite su namine duona.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!