Avižinių dribsnių tartaletės su obuoliais ir cinamonu / Gluten Free
Labai lengvai pagaminamas tartalelių receptas. Su obuoliu ir daug cinamono labai skanu. Mums patiko tikrai, tikiu patiks ir jums!
Norint ją įsigyti tartalečių formą, ar kitus Tupperware gaminius rašykite:
Facebook / Instagram @ Vegan Pipiras arba @ Tupperware Sapnas
Mano puodelis 200ml
Reikės:
2 obuoliai
15ml rudo cukraus
3 puod. maltų avižinių dribsnių
10 ml naminių kepimo miltelių
25-50 ml rudo cukraus
2 puod. filtruoto vandens
Veiksmas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 temp.
Obuolius nulupkitee, padalinkite į 4 dalis, išimkite sėklas.
Ant obuolių berkite cukrų, uždenkite dubenelį dangčiu ir pakratykite.
Į kitą dubenį berkite paruoštus avižinius dribsnių miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
Berkite cukrų ir vėl pamaišykite.
Pilkite vandens ir gerai išmaišykite.
Imkite Tupperware tartalečių formą (reikės 2 vnt) ir pilkite paruoštą tešlą.
Ant viršaus dėkite obuolių puseles, berkite cinamoną.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 25-30min.
Ar iškepė? Galite lengvai pamatyti, ar pyragėliai atšokę nuo šonų!
Atvėsinkite ant atvėsinimo grotelių. Skanaus!
Trumpas video iš mano tiktok puslapio.
Parašykite komentarą