Avižinių dribsnių tartaletės su obuoliais ir cinamonu / Gluten Free

150 150 Vegan Pipiras

Labai lengvai pagaminamas tartalelių receptas. Su obuoliu ir daug cinamono labai skanu. Mums patiko tikrai, tikiu patiks ir jums!

Norint ją įsigyti tartalečių formą, ar kitus Tupperware gaminius rašykite:

Facebook / Instagram @ Vegan Pipiras arba @ Tupperware Sapnas 

Mano puodelis 200ml 

Reikės:

2 obuoliai

15ml rudo cukraus

 

3 puod. maltų avižinių dribsnių

10 ml naminių kepimo miltelių

25-50 ml rudo cukraus

2 puod. filtruoto vandens

Veiksmas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 temp.

Obuolius nulupkitee, padalinkite į 4 dalis, išimkite sėklas.

Ant obuolių berkite cukrų, uždenkite dubenelį dangčiu ir pakratykite.

Į kitą dubenį berkite paruoštus avižinius dribsnių miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.

Berkite cukrų ir vėl pamaišykite.

Pilkite vandens ir gerai išmaišykite.

Imkite Tupperware tartalečių formą (reikės 2 vnt) ir pilkite paruoštą tešlą.

Ant viršaus dėkite obuolių puseles, berkite cinamoną.

Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 25-30min.

Ar iškepė? Galite lengvai pamatyti, ar pyragėliai atšokę nuo šonų!

Atvėsinkite ant atvėsinimo grotelių. Skanaus!

Trumpas video iš mano tiktok puslapio.

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!