Kale ir baziliko pesto padažiukas / Gluten Free
Kol dar yra naminių baziliku gaminkite skanų ir paprasta pesto padažą. Tikrai patiks ir vaikams! Mūsų vaikams labai tiko ir patiko, sakė pagaminti dar!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
200g kale kopūstai
100g baziliko
200ml graikinių riešutų
50 ml alyvuogių aliejaus
100ml mielių dribsnių
1 a.š druskos
Veiksmas:
1. Kale kopūstus nuplikyti servofiks inde. Palikti pastovėti 10min. Nusausinti.
2. Į S formos smulkintuvą dėti nuplautus bazilikus, kale kopūstą, susmulkinti.
3.Berkite graikinius riešutus, pilkite alyvuogių aliejų, mielių dribsnius, druską.
4.Sumaišykite.
5. Jei norite daugiau drėgmės pilkite daraliejaus ir pamaišykite.
6. Dėkite į dubenėlį ir laikykite šaldytuve iki 3 dienų.
7.Valgykite tepdami ant duonelės, trapučio, su makaronais ar bet kuo kitu.
Skanaus!
Trumpas video kaip gaminau čia. Smagaus žiūrėjimo!
Parašykite komentarą