Kepta obuolienė orkaitė

150 150 Vegan Pipiras

Nuo rudens tik ir taip gaminu obuolienę. Labai paprata pagaminti, naturalu ir skanu. Valgome obuolienę su košėmis, blynais ar tiesiog vieną kabiname iš dubenėlio.

Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba

Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas

Aš imu 3,5 l talpos ultra pro indą ir dedu į jį nuluptus, padalintus į 4 dalis obuolius kiek telpa iki viršaus.

Uždengiu dangčiu ir pašaunu į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepu apie 30 – 45 min ir tada palieku orkaitėje kol atvės (ilgiau nekepkite, nes gali išbėgti per kraštus)

Imu bulvių grustuvę ir sugrudu obuolius.

Palaukite kol atvės tame pačiame inde arba sudėkite į dubenį ir pridengus dangtį laukite kol atvės.

Laikyti šaldytuve keliata dienų, tačiau pas mus to nebūna, dažniausiai suvalgome ta pačia ar kitą dieną, nes ji labai skani!

Patarimas : Obuolius naudokite saldesnius tada nereikės jokio saldiklio, jei norisi saldžiau aš dedu datules ir tada jau Vitamix suplaku iki piure masės!

Pilnas receptas trumpam video reportaže, smagaus žiūrėjimo.

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!