Sorų rissoto

150 150 Vegan Pipiras

Pradėjau pamėgti gaminti keptuvėje. Viską sudedi ir pasigamina ypač lengvai. Šis rissoto ypač skanus, mėgstantiems sorų košę ir lęšius tikrai patiks!

Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba

Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas

Reikės:

1 poras

8 nedideli pomidorai

50 ml alyvuogių aliejaus

0,5 – 1 a.š Himalajų druskos

350 ml nuplautų sorų

700 ml vandens

350 ml virtų žaliųjų lęšių

250 g šparagų

Veiksmas

1. Į keptuvę įpilkite vandens

2. Porą sukapokite ir berkite į keptuvę. Pamaišykite.

3. Pomidorą taip pat sukapokite, pilkite į keptuvę ir pamaišykite.

4. Į keptuvę berkite druską, pilkite aliejų, berkite soras, pamaišykite.

5. Taip pat pilkite vandens, pamaišykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant vidutinės ugnies.

6. Kai užvirs pamaišykite, leiskite virti, kol sugers beveik visą vandenį.

7. Kai nebeliks vandens supilkite lęšius, ant viršaus dėkite šparagus ir pavirkite ant mažos ugnies apie 10-15 min. Uždenkite dangtį.

8. Tikrinkite ar šparagai paruošti – jie turi tapti ryškios žalios spalvos.

Patiekite. Skanaus!

Trumpas video kaip sekėsi gaminti. Smagaus žiūrėjimo!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!