Rissoto su „žuvimi”

150 150 Vegan Pipiras

Tikrai labai mūsų šeimyna mėgstame nori lapus. Tie lapai tikrai ypatngi, skanu valgyti vienus ar įdėti prie kokio patiekalo jų gabalėlių / trupinukų, priduoda labai gera žuvies skonį. Negalvokite, kad mes pasiilgome  tos žuvies, tiesiog suprasti reikia labai svarbų dalyką – kokie prieskoniai tokie ir skoniai gaunami iš patiekalo.

Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba

Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas

Labai lengvai pagaminama, o ir skonis išties puikus, atrodo, kad valgytum su žuvimi.

Reikės:

1,2 l vandens

500g apvalių ryžių

20 vnt saulėje džiovintų pomidorų (naudojau be druskos)

6 vnt nori lapai

Alyvuogių aliejaus

Druskos

Patiekimui:

 avokadas

Veiksmas:

1. Padėkite keptuvę, įjunkite kaitlentę su vidutinę temperatūra.

2. Į keptuvę pilkite vandens.

3. Berkite nuplautus ryžius.

4. Sukarpykite pomidorus kuo smulkiau tiesiai į keptuvę.

5. Taip ir sukarpykite nori lapus, pamaišykite.

6. Pilkite alyvuogių aliejaus, pamaišykite.

7. Palaukite kol užvirs.

8. Užvirus pamaišykite, berkite druską, pamaišykite.

9. Palikite pastovėti keliata minučių

10. Patiekite į dubenėlius.

11. Supjaustykite avokadus, dėkite ant rissoto.

Skanaus!

Dalinuosi trumpu video. Smagaus žiūrėjimo!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!