Rissoto su kopūstais
Dalinuosi dar vienu puikiu receptu. Mėgstantiems rissoto ir kopūstus tai puikus derinys. O sušiams skirti nori lapai papildė skonį tobulai.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
- 100ml vandens
- 2 vnt porų
- 1/2 kopūsto
- 500 ml ryžių
- 1l vandens
- 2 v.š alyvuogių aliejaus
- 100g jaunų špinatų
- 2 vnt didelių agurkų
- keli nori lapai (tie lapai kur skirti gaminti sušiams)
Veiksmas:
- Į keptuvę įpilkite vandens, pakaitinkite.
- Sukapokite porus, berkite į keptuvę ir pamaišykite.
- Supjaustykite kopūstą.
- Nuplautus ryžius berkite į keptuvę, pilkite vandens ir aliejaus, pamaišykite.
- Palaukite kol pradės virti.
- Sudėkite kopūstus, uždenkite dangtį.
- Sukapokite špinatus, agurkus.
- Kai pradės virti ir matysite, kad suminkštėjo kopūstas, pamaišykite.
- Sudėkite špinatus, berkite druskos, pamaišykite.
- Pavirkite kelias minutes.
- Serviruokite bokštelį, ant virašaus agurkų ir nori lapu šalia.
Skanaus!
Dalinuosi trumpu video iš šio recepto gaminimo. Smagaus žiūrėjimo!
Parašykite komentarą