Rissoto su kopūstais

150 150 Vegan Pipiras

Dalinuosi dar vienu puikiu receptu. Mėgstantiems rissoto ir kopūstus tai puikus derinys. O sušiams skirti nori lapai papildė skonį tobulai.

 

Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba

Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas

Reikės:

  • 100ml vandens
  • 2 vnt porų
  • 1/2 kopūsto
  • 500 ml ryžių
  • 1l vandens
  • 2 v.š alyvuogių aliejaus
  • 100g jaunų špinatų
  • 2 vnt didelių agurkų
  • keli nori lapai (tie lapai kur skirti gaminti sušiams)

Veiksmas:

  1. Į keptuvę įpilkite vandens, pakaitinkite.
  2. Sukapokite porus, berkite į keptuvę ir pamaišykite.
  3. Supjaustykite kopūstą.
  4. Nuplautus ryžius berkite į keptuvę, pilkite vandens ir aliejaus, pamaišykite.
  5. Palaukite kol pradės virti.
  6. Sudėkite kopūstus, uždenkite dangtį.
  7. Sukapokite špinatus, agurkus.
  8. Kai pradės virti ir matysite, kad suminkštėjo kopūstas, pamaišykite. 
  9. Sudėkite špinatus, berkite druskos, pamaišykite. 
  10. Pavirkite kelias minutes.
  11. Serviruokite bokštelį, ant virašaus agurkų ir nori lapu šalia.

Skanaus!

Dalinuosi trumpu video iš šio recepto gaminimo. Smagaus žiūrėjimo!

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!