Tupperware Sapnas
Mėgstame aukščiausią kokybę, todėl renkames ilgaamžius produktus. Šie indai gaminami iš natūralių medžiagų, todėl jie yra suirantis, nekenkiantis nei gamtai nei žmogui. <3
Man virtuvėje svarbu turėti patogę įrangą ar įrankį, kuris man padės greitai ir kokybiškai pagaminti šeimai valgyti.
Man svarbu, kad maisto gaminimas neužimtu daug laiko, maistas pasigamintu greitai ir kokybiškai.
Vertinu tai, kad gaminiams suteikiama 30 m garantija. Tai vadinasi garantija yra brokui, o tai reiškia brokuoti ar nebenaudojami produktai yra perdirbami ir iš jų gaminama Tupperware RECYCLINE linija! 🙂
Kviečiame prisijungti prie mūsų facebook puslapio Tupperware Sapnas kuriame rasite pačius geriausius pasiūlymus, nuolaidas ir kitus naudingus patarimus ar video.
Mūsų YouTube puslapis su Tupperware gaminiu unbox, receptais ir kitais patarimais čia.
Turint klausimų, norit gauti patarimų ar užsisakyti rašykite virtuve@veganpipiras.lt
Gaminame su Tupperware
Rissoto su kopūstais
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgDalinuosi dar vienu puikiu receptu. Mėgstantiems rissoto ir kopūstus tai puikus derinys. O sušiams skirti nori lapai papildė skonį tobulai.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
- 100ml vandens
- 2 vnt porų
- 1/2 kopūsto
- 500 ml ryžių
- 1l vandens
- 2 v.š alyvuogių aliejaus
- 100g jaunų špinatų
- 2 vnt didelių agurkų
- keli nori lapai (tie lapai kur skirti gaminti sušiams)
Veiksmas:
- Į keptuvę įpilkite vandens, pakaitinkite.
- Sukapokite porus, berkite į keptuvę ir pamaišykite.
- Supjaustykite kopūstą.
- Nuplautus ryžius berkite į keptuvę, pilkite vandens ir aliejaus, pamaišykite.
- Palaukite kol pradės virti.
- Sudėkite kopūstus, uždenkite dangtį.
- Sukapokite špinatus, agurkus.
- Kai pradės virti ir matysite, kad suminkštėjo kopūstas, pamaišykite.
- Sudėkite špinatus, berkite druskos, pamaišykite.
- Pavirkite kelias minutes.
- Serviruokite bokštelį, ant virašaus agurkų ir nori lapu šalia.
Skanaus!
Dalinuosi trumpu video iš šio recepto gaminimo. Smagaus žiūrėjimo!
Grikių apkepas
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgNors ir mažiausias negali valgyti grikių, mes kartais jais pasimėgaujame. Mėgstame juos valgyti su vaisiais ar daržovėmis. Šį kartą lengvai pagaminamas grikių apkepas iš kelių produktų. Tikiu patiks ir jums!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
600g grikių
1 vnt poras
0,5 kopūsto
5 vnt paprikos
Alyvuogių aliejaus
Druska
Veiksmas:
1. Į servofiks pilkite grikius, užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangtė ir palikite apie 20 min.
2. Sukapokite porą.
3. Supjaustykite paprikas.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 200 temp.
5. Iš grikių išpilkite vandenį, pilkite į dubenį juos.
6. Į UltraPro kepimo forma dėkite grikių, paprikas, kopūstus, porą.
7. Ant viršaus pilkite aliejaus ir druską.
8. Sluoksniuokite viską, kol nieko nebeliks. Nepamirškite užpilti kas kart aliejų ir druską.
9. Uždenkite dangtį. Pašaukite į orkaitę.
10. Kepkite 200 temp, apie 30-40min.
Skanaus!
Dalinuosi trumpu video. Smagaus žiūrėjimo!
Kalafiorų kepsneliai
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgLabai mėgstu kalafiorus, seniau kepdavau panašiai tik dar uždėdavau majonezo, bet atsisakius jo pagalvojau iškepti be jo. Skonis labai puikus. Dažnai juos kepu, kai kalafiorų sezonas dabar yra. Vaikams ir mums labai patinka! Tokie kepti kalafiorai tinkami valgyti su viskuom ir ryžiais, grikiais, kitomis daržovėmis ar ankštine kultura!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
1 didelio kalafioro
Keli šaukšta alyvuogių aliejaus
Keli šaukštai vištienos prieskonių
500 g kynvos
50 g rukolos
1 didelis agurkas
1 citrinos sultys
3 v.š tahini pastos
Keli šaukštai vandens
Dalinuosi trumpu video. Smagaus žiūrėjimo!
Rissoto su „žuvimi”
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgTikrai labai mūsų šeimyna mėgstame nori lapus. Tie lapai tikrai ypatngi, skanu valgyti vienus ar įdėti prie kokio patiekalo jų gabalėlių / trupinukų, priduoda labai gera žuvies skonį. Negalvokite, kad mes pasiilgome tos žuvies, tiesiog suprasti reikia labai svarbų dalyką – kokie prieskoniai tokie ir skoniai gaunami iš patiekalo.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Labai lengvai pagaminama, o ir skonis išties puikus, atrodo, kad valgytum su žuvimi.
Reikės:
1,2 l vandens
500g apvalių ryžių
20 vnt saulėje džiovintų pomidorų (naudojau be druskos)
6 vnt nori lapai
Alyvuogių aliejaus
Druskos
Patiekimui:
avokadas
Veiksmas:
1. Padėkite keptuvę, įjunkite kaitlentę su vidutinę temperatūra.
2. Į keptuvę pilkite vandens.
3. Berkite nuplautus ryžius.
4. Sukarpykite pomidorus kuo smulkiau tiesiai į keptuvę.
5. Taip ir sukarpykite nori lapus, pamaišykite.
6. Pilkite alyvuogių aliejaus, pamaišykite.
7. Palaukite kol užvirs.
8. Užvirus pamaišykite, berkite druską, pamaišykite.
9. Palikite pastovėti keliata minučių
10. Patiekite į dubenėlius.
11. Supjaustykite avokadus, dėkite ant rissoto.
Skanaus!
Dalinuosi trumpu video. Smagaus žiūrėjimo!
Sorų rissoto
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgPradėjau pamėgti gaminti keptuvėje. Viską sudedi ir pasigamina ypač lengvai. Šis rissoto ypač skanus, mėgstantiems sorų košę ir lęšius tikrai patiks!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
1 poras
8 nedideli pomidorai
50 ml alyvuogių aliejaus
0,5 – 1 a.š Himalajų druskos
350 ml nuplautų sorų
700 ml vandens
350 ml virtų žaliųjų lęšių
250 g šparagų
Veiksmas
1. Į keptuvę įpilkite vandens
2. Porą sukapokite ir berkite į keptuvę. Pamaišykite.
3. Pomidorą taip pat sukapokite, pilkite į keptuvę ir pamaišykite.
4. Į keptuvę berkite druską, pilkite aliejų, berkite soras, pamaišykite.
5. Taip pat pilkite vandens, pamaišykite ir uždenkite dangčiu. Virkite ant vidutinės ugnies.
6. Kai užvirs pamaišykite, leiskite virti, kol sugers beveik visą vandenį.
7. Kai nebeliks vandens supilkite lęšius, ant viršaus dėkite šparagus ir pavirkite ant mažos ugnies apie 10-15 min. Uždenkite dangtį.
8. Tikrinkite ar šparagai paruošti – jie turi tapti ryškios žalios spalvos.
Patiekite. Skanaus!
Trumpas video kaip sekėsi gaminti. Smagaus žiūrėjimo!
Daržovės su avinžirniais keptos orkaitėje
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgKai turi namie maisto likučių, iš jų gaunasi tobuli šedevrai ir tai faktas! Šis vos 3 produktų patiekalas nerealiai skanus, tikrai gaminkite ir džiaukitės geru skoniu.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės :
1/2 kopūsto
15 vnt bulvių
500 ml avinžirnių
Keli šaukštai paukštienos prieskonių
Keli šaukštai alyvuogių aliejaus
Druskos
Veiksmas:
1. Įkaitinkite į orkaitę iki 180 temp.
2. Kopūstą supjaustykite MandoJunior pjaustykle 2 mm storio.
3. Nuskustas bulves padalinkite į 4 dalis.
4. Ant avinžirnių pilkite prieskonių ir gerai išmaišykite.
5. Imkite kepimo UltraPro formą (aš naudojau 3,5l talpos).
6. Į indą dėkite kopūstų, bulvių, ant viršaus berkite druskos, pilkite alyvuogių aliejaus.
7. Dėkite kopūstų, bulvių, ant viršaus berkite druskos, pilkite alyvuogių aliejaus.
8. Ant viršaus dėkite avinžirnius su prieskoniais, pilkite alyvuogių aliejaus.
8. Uždenkite dangtį ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.
9. Kepkite apie 40-50 min.
10. Patiekite.
Skanaus!
Pilnas receptas trumpam video reportaže, smagaus žiūrėjimo.
Lęšių pyragėliai
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgPavadinčiau šiuos pyragėlius su lęšių „faršu”, nes čia trinti lęšiai naudojami yra. Pyragėliai nerealiai skanus, primena kiek spirgučius. Patiks ir vaikams ir suaugusiems tikrai.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
1 vnt poras
250g žalių lęšių
Druska
Rūkytos paprikos milteliai
1 pak. sluoksniuotos tešlos
Veiksmas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
2. Lęšius išvirkite. Virkite tiek kad jie būtų minkšti. Atvėsinkite.
3. Porą supjaustykite smulkiau. Berkite į dubenį.
4. Atvėsintus lęšius su bulvių grūstuve sugrūskite.
5. Į dubenį su lęšiais pilkite porus, priekonius ir išmaišykite.
6. Sluoksniuotą tešlą padalinkite pusiau.
7. Per vidurį tešlos dėkite paruoštą masę su multi šaukštu. Tada spustelėkite masę.
8. Priešingus kampus suimkite. Dėkite ant silikoninio kilimėlio palikdami didesnius tarpus.
9. Pašaukite į įkaitintą orkaitę 200 laipsnių, apie 20-25 min.
10. Atvėsinkite ant atvėsinimo grotelių.
Skanaus!
Pilnas receptas trumpam video reportaže, smagaus žiūrėjimo.
Kepta obuolienė orkaitė
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgNuo rudens tik ir taip gaminu obuolienę. Labai paprata pagaminti, naturalu ir skanu. Valgome obuolienę su košėmis, blynais ar tiesiog vieną kabiname iš dubenėlio.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Aš imu 3,5 l talpos ultra pro indą ir dedu į jį nuluptus, padalintus į 4 dalis obuolius kiek telpa iki viršaus.
Uždengiu dangčiu ir pašaunu į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepu apie 30 – 45 min ir tada palieku orkaitėje kol atvės (ilgiau nekepkite, nes gali išbėgti per kraštus)
Imu bulvių grustuvę ir sugrudu obuolius.
Palaukite kol atvės tame pačiame inde arba sudėkite į dubenį ir pridengus dangtį laukite kol atvės.
Laikyti šaldytuve keliata dienų, tačiau pas mus to nebūna, dažniausiai suvalgome ta pačia ar kitą dieną, nes ji labai skani!
Patarimas : Obuolius naudokite saldesnius tada nereikės jokio saldiklio, jei norisi saldžiau aš dedu datules ir tada jau Vitamix suplaku iki piure masės!
Pilnas receptas trumpam video reportaže, smagaus žiūrėjimo.
Obuolių blynai / Gluten Free
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgObuolių dažnai būna namuose, o šis receptas toks paprastas vos kelių produktų , kad ji tikrai labai lengva pagaminti. Šeimyna įvertino puikiai, buvo tikrai labai skanu. Pabandykite ir jus!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
10 vnt obuolių
4 puod. avižinių dribsnių miltų (pati malu Vitamix avižinius dribsnius)
600ml vandens
Sodos
Obuolių acto
Veiksmas:
1. Obuolius nulupti, išimti sėklas ir kiek pasmulkinti.
2. Obuolius sukapoti Tupperware ExtraChef
3. Į dubenį pilti miltus, vandenį ir išmaišyti.
4. Soda nugesinti su actru ir pilti į masę.
5. Pilti obuolius ir išmaišyti.
6. Į keptuvę dėti su multi šaukštu, spustelti.
7. Kepti iš abiejų pusių be riebalų.
Skanaus!
P.s jei tešla kiek virs tvirtesnę, tai praskieskite vandeniu dar ir kepkite.
Pilnas receptas trumpam video reportaže, smagaus žiūrėjimo.
Įdaryta paprika sorų koše
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgMūsų šeima labai mėgsta valgyti paprikas, ypač kaip gaminu kažką su jomis. Įdarytas paprikas ir vaikai skaniausiai valgo. Šį kartą gaminau su sorų koše, ji čia labai tinkama. Šis receptas tikrai labai geras!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
1/2 vidutinio kopūsto
3 vnt svogūnų
400 ml pomidorų tyrės
keli šaukštai alyvuogių aliejaus
500g sorų košės
3-5 v.š brusketa prieskonių
1-1,5 a.š druskos
8 vnt paprikų
Įkaitinti orkaitę iki 180 temp.
Nuplaukite sorų koše ir dėkite į mikrobangų krosnele 20 min.
Kopūsta sutarkuoti 2 mm storiu, dėkite į UltraPro kepimo formą.
Ant kopūsto dėti pjaustytus svogūnus, pilkite pomidorų tyrę, alyvuogių aliejų.
Imkite paprikas, nupjauskyte viršunėles, išimkite sėklas.
Ant išvirtos s0rų košės berkite prieskonius, druską ir išmaišykite.
Imkite paprikos „namelius” ir įdarykite paruošta sorų koše.
Uždenkite paprikos koteliais, uždenkite dangtį.
Pašaukite į įkaitinta orkaitę, kepkite 180 temp., apie 40 – 50min.
Patiekite.
Skanaus!
Kaip visada trumpas video, kaip gaminau jas. Skanaus!
Žuvienė
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgLabai lengva pasigaminti šį patiekalą. Gaminau aš mikrobangų krosnelės greitpuodyje. Tačiau galite taip pat gaminti ir puode, viskas puikiai pavyks ir skonis bus puikus!
Gaminau ne kartą jau, vaikams ir mums labai patiko.
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
2 svogūnai
2 paprikos
1 v.š alyv. aliejaus
450 ml išvirtų pupelių
500 ml pomidorų tyrės
4 nori lapai
1 v.š himalajų druskos
± 1,5l filtruoto vandens
Trumpas mano video, kaip gaminau šią sriubą. Skanaus!
Kale ir baziliko pesto padažiukas / Gluten Free
http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Vegan Pipiras Vegan Pipiras http://veganpipiras.lt/wp-content/themes/adone/images/empty/thumbnail.jpgKol dar yra naminių baziliku gaminkite skanų ir paprasta pesto padažą. Tikrai patiks ir vaikams! Mūsų vaikams labai tiko ir patiko, sakė pagaminti dar!
Gamindama, kaip visada gaminau su Tupperwarae gaminiais, be šių gaminių tikrai nepavyktų taip greitai! Norint įsigyti Tupperware gaminių rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba
Facebook – Vegan Pipiras ar Tupperware Sapnas
Reikės:
200g kale kopūstai
100g baziliko
200ml graikinių riešutų
50 ml alyvuogių aliejaus
100ml mielių dribsnių
1 a.š druskos
Veiksmas:
1. Kale kopūstus nuplikyti servofiks inde. Palikti pastovėti 10min. Nusausinti.
2. Į S formos smulkintuvą dėti nuplautus bazilikus, kale kopūstą, susmulkinti.
3.Berkite graikinius riešutus, pilkite alyvuogių aliejų, mielių dribsnius, druską.
4.Sumaišykite.
5. Jei norite daugiau drėgmės pilkite daraliejaus ir pamaišykite.
6. Dėkite į dubenėlį ir laikykite šaldytuve iki 3 dienų.
7.Valgykite tepdami ant duonelės, trapučio, su makaronais ar bet kuo kitu.
Skanaus!
Trumpas video kaip gaminau čia. Smagaus žiūrėjimo!