
Raudonųjų lęšių kepsneliai su salotomis
Ooooo tie skanieji lęšiai, kaip skanu man valgyti juos. O taip pat lengva iškepti be riebalų juos. Nori ir tu gaminti be riebalų, naudok iCook keptuvę! Nežinai kur gauti??? Rašyk!
Receptas:
300g raudonųjų lęšių
1 kukurūzų burbuolė
6 svogūno laiškai
0,5 brokolio (apie 250g)
pipirai
druska „Bamboo jade”
Salotoms:
1/4 baltagūžio kopūsto
1 kaleropė
4 svogūno laiškai
2 v.š krapų
2-4 pomidorų pipirai druska „Bamboo jade”
6 v.š saulėgrąžų grietinės
Veiksmas:
1.Raudoni lęšiai mirkyti skaidriame vandenyje 24val, kartais perplaunat.
2. Į S formos smulkintuvą dėkite lęšius,brokolį druską, pipirus ir susmulkinkite iki vientisos masės.
3. Į gautą masę dėkite smulkintus svogūnus, kukurūzus ir išmaišykite.
4. Įkaitinkite keptuvę, dėkite masės, uždenkite ir laukite, kol aprasos dangtis.
5. Taip kepkite iš abiejų pusių.
6. Paruoškite salotas viską supjaustydami, sumaišykite su druska ir saulėgrąžų grietinę.
Skanaus!
Parašykite komentarą