Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Morkainis „dešrainių“ dienos proga

768 1024 Vegan Pipiras

Šiandieną dešrainių diena, todėl šį kartą valgėme morkainį! Vietoje įprastos dešrelės (kuriose būna sojos produktų, o mes jų nevartojame), todėl paėmiau morką ir tobulai pavyko pagaminti! Vaikai net skundėsi, kad per mažai padariau, mat jie dar norėtų jų! 😀 Manau tai puikiausias įvertinimas man! 🙂

Receptas:

Porcija 8 dešrainiams

8 morkos

8 mini prancūziški batonai

1 puod. pomidorų padaro (naudojau be priedų)

2 jaunos cukinijos

1-2 avokadai

pundelis svogūno laiškų

keli šaukštai majonezo

Veiksmas:

1. Morkas gerai nuplauti po vandeniu.
2. Į keptuvę pilkite kelis šaukštus vandens, dėkite morkas ir uždenkite dangčiu.
3. Virkite apie 10min vidutinėje ugnyje. Stebėkite kad nesudegtų!

Taip pat tinka tokiems morkainiams gaminti ir sūdyta morka, kurios receptas yra čia

4. Bandelę įpjaukite išlilgai.
5. Vidų patepkite pomidorų padažu.
6. Iš cukinijos pasigaminkite makaronus. Jums padės pjaustiklis šiaudeliais. Kur kokybišką įsigyti nuoroda čia.

7. Į pateptą bandelė dėkite cukinijų makaronų, iškeptą morką.
8. Ant viršaus smulkintus svogūno laiškus, avokadą ir nepamirškite užpilti majonezo.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.