Šokoladinės širdutės su anakardžių riešutų kremu
Uoooooj, pats pačiausias iš visų Mili nuts riešutų kremu man asmeniškai yra anakardžių. Aš juos labai mėgstu, todėl ir manau jis man tapo mėgiamiausias.
Šis desertas puikiai tiks šokolado mylėtojams, ypač juodo šokolado! Man jis asmeniškai kiek per kartus yra, jo daug nesuvalgau, tačiau šeimynai laimė didžiausia! 🙂
Receptas:
8 širdutėms reikės:
200g šviežiai pagaminto naminio juodo šokolado (receptas čia)
8 v.š su kaupu „Mili Nuts” anakardžių riešutų kremo
apie 50g krekerių
Veiksmas:
1. Šokoladą pilkite į formelę apie 2 v.š.
2. Dėkite į šaldiklį keliom minutėm, kad sustingtų.
3. Ištraukite iš šaldiklio, dėkite po 1 v.š (su kaupu) anakardžių riešutų kremo.
4. Ant viršaus pilkite po 2 v.š šokolado (jis pradės stingti)
5. Greitai dėkite krekerių, tam, kad priliptų.
6. Palikite šaldytuve valandai, ar šaldiklyje apie 10min.
Skanaus!
Parašykite komentarą