Morkų blynai

768 1024 Vegan Pipiras

Po morkų sulčių esančias morkų iš spaudus stengiuosi visada kažkur panaudoti. Pvz į salotas, kepsnelius, duoniukus ar tiesiog blynus. Šį kartą atėjo eilė blynams, šeimyna liko sužavėta, labai jiems patiko! 🙂

Recepte naudojau Amrita Planet produktus : goji, šilkmedžio uogas, kedro riešutus ir agave sirupą! Apsipirk ir tu iš čia :

Receptas:
3 puod. spalta baltų miltų
2 v.š kepimo miltelių
3 puod. filtruoto vandens
2 v.š agave sirupo
3 puod. morkų iš spaudų

Kepta – su lašeliu kokoso aliejaus

Patiekimui:
Kokoso jogurtas
linų sėmenys
goji uogos
šilkmedžio uogos
kedro riešutai
naminis šokoladas

Veiksmas:
1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
2. Vandenį sumaišykite su sirupu.
3. Į Miltų mišinį pilkite vandens, išmaišykite.
4. Įmaišykite morkų iš spaudų.
5. Kepkite ant vidutinės ugnies su lašeliu riebalų.

Patiekite:
7. Ant blynų dėkite po šaukštą jogurto.
8. Berkite tarkuoto šokolado.
9. Šilkmedžio uogas, linų sėmenis, goji uogas ir kedro riešutus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

error: Content is protected !!