Saldi bulvė su avinžirnių traškučiais

768 1024 Vegan Pipiras

Šis patiekalas labai skanus! Sotus ir lengvai pagaminamas. Mėgstantiems saldžias bulves išties patiks! 🙂

Receptas:
2 didesni batatai,
keli šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštelis maltos rūkytos paprikos,
keli šaukštai citrinos sulčių,
druskos,
avinžirnių traškučių (receptas čia)

Papildomai :

pomidorų,
sultenių,
sezamų sėklų,
Dižono garstyčių.

Veiksmas:

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180temp.
2. Supjaustykite 1 cm storio grie- žinėliais ir sudėkite į kepimo skardą.
3. Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis.
4. Mišiniu aptepkite bulves.
5. Jas apibarstykite rūkyta paprika ir druska.
6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Patiekite:

7. Į lėkštes išdėliokite keptus batatus
8. Šalia klokite sultenių lapelių, perpus supjaustytų pomidoriukų.
9. Ant viršaus sužerkite avinžirnius.
10. Pagardinkite su vandeniu sumaišytomis Dižono garstyčiomis.
11. Apibarstykite sezamų sėklomis.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!