Grikių miltų čirviniai blynai su krapais / GLUTEN FREE

768 1024 Vegan Pipiras

Va va, kaip nori skaniai pavalgyti ir dar gražiai, gamini čirvinius blynus, kurie bus ypač sotūs. Šie mūsų šeimos labai mėgstami! 🙂 Dabar džiaugiuosi, kai galiu kepti su dviguba keptuvę Cloer!

Receptas:
2 puod. žalių grikių miltų
0,5 a.š druskos
6 v.š eko rapsų aliejaus
1 a.š sodos
2 v.š raw obuolių acto
3 v.š krapų (naudojau šaldytus)

Linų sėmenų „kiaušiniui”
2 a.š jau maltų linų sėmenų
6 v.š vandens

Patiekta su naminiu pesto padažu. Receptas čia.

Veiksmas:
1. Pasidarykite linų sėmenų kiaušinį. Viską sumaišykite ir atidėkite į šalį.
2. Miltus sumaišyti su druska.
3. Vandenį sumaišykite su aliejumi, linų sėmenų kiaušiniu ir krapais.
4. Viską sumaišykite kartu, nepamirškite įmaišyti ir krapus.
5. Čirvinę keptuvę patepkite lašeliu aliejaus, įkaitinkite 3/4 tarpe.
6. Dėkite į keptuvę, kepkite kol uždegs du kartus lemputė.
7. Atvėsinkite ant grotelių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!