
Skanieji kitokie "Balandėliai"
Kai vaikai nemėgsta troškinto kopūsto, darai kitokius „balandėlius”, kuriuos valgo 🙂
Sudėtis:
Savojos kopūstas
6 puod. raudonų pupelių (mirkytų per naktį, virtų garuose)
2 morkos Aliejaus kepimui (naudojau eko alyvuogių Bionaturalis)
Pipirai ir Himalajų druska
3 v.š sezamo sėklų
1 v.š kanapių baltymų (happyreal FOOD)
4 cm poro
Veiksmas:
Pupeles susmulkinti S formos smulkintuvu. Morkas nulupti, sutarkuoti sūrio tarka ir pakepinti su lašeliu riebalų kelias minutes. Porą supjaustyti smulkiai. Viską sumaišyti kartu su prieskoniais, kanapių baltimais ir sėklomis.
Nuplauti savojos kopūstą, kiekviename lape dėti pupelių masės, susukti. Valgyti su rankomis! Kodėl rankomis? Nes pats skaniausias maistas valgomas rankomis! 🙂
Skanaus!
Parašykite komentarą