Keksiukai "Nomeda"

609 457 Vegan Pipiras

Taip mes švenčiame 10 mėnesių , kaip esame vegan šeima!

Gavosi labai labai gero skonio, panašumas į „nomedos“ saldainį <3

Sudėtis:
Viršus:
1/4 puod. Razinos (iš goodnuts.lt)
8 vnt azeno slyvų (iš goodnuts.lt) p.s slyvos pasakiškai skanios, su kauliuku.
1 puod. avižų dirbsnių (iš livinn.lt)

Vidurys:
4 v.š eko žemės riešutų sviesto
0,5 puod. razinų (iš goodnuts.lt)
1 v.š kakavos (naudojau ekologišką Naturela)
0,5 puod. avižų dirbsnių (iš livinn.lt)
1 v.š datulių sirupo (iš datules.lt)

Papuošta:
Abrikosų kauliukais (iš alpana)

Veiksmas:
Razinas ir slyvas susmulkinti S formos smulkintuvu. Į masę įmaišyti avižųdribsnius. Masę dėti į keksiukų formą (naudojau silikoninę).

Razinas, žemės riešutų sviestą ir datulių sirupą susmulkinti S formos smulkintuvu. Kakavą sumaišyti su avižų dribsniais. Gautas dvi mases sumaišyti kartu. Masę dėti ant pirmojo sluoksnio formelėse.

Palaikyti per naktį šaldytuve. Taip sutvirtės, pasiskirstys skoniai.
Ryte ištraukti, apversti ir ant viršaus dėti abrikosų kauliukų.

Nesitikėjau išgauti tokio skonio, tačiau jis mums labai patiko!

p.s jei neturite keksiuku formos, dėkite į kita indą, bus kaip „batonėliai“ kada supjaustysite.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Keksiukai "Nomeda"

  1. Avižiniai dribsniai / Miltai / Patarimai | Vegan Pipiras
error: Content is protected !!