Avižiniai dribsniai / Miltai / Patarimai

768 1024 Vegan Pipiras

Mes avižinius dribsnius mėgstame. Iš jų galima pagaminti viską ką tik širdis geidžia.

Pradėsiu nuo to, kad aš negalėdavau valgyti avižinių dribsnių, nes man stodavo skrandis, todėl aš jų labai dažnai vengdavau ir beveik niekada nepirkdavau. Tačiau kokie 8m atgal pabandžiau kitokius avižinius dribsnius iš malūno, valgėme juos, tačiau erzindavo, nes juos reikėdavo perplauti daug kartų, kad būtų galima valgyti. Vėliau bandėme parduotuvėje ne pigiausius avižinius dribsnius, taip netikėtai atradome jau 4m skaniausius avižinius dribsnius kuriuos mes visada perkame!

Livin pilno grūdo avižiniai dribsniai mums patiko labai, tačiau jų kaina kandžioja, todėl jų daug negalėdavome valgyti. Nors šioje parduotuvėje galima įsugyti ir be glitimo avižų dribsnių, daugumai jie tinkami, nes ne vienam alergiškam sergančiam žmogui teko ragauti mūsų gaminių su šiais dribsniais.

Mūsų šeimos mėgiamiausi yra Malsenos pilno grūdo avižų dribsniai, kurie yra 1,5kg pakuotėje. Kainuoja 3e/vnt. Tačiau mes perkame jų daug 4-6 pakelius, tik tada kada būna kaina 50% mažesnė. Vadinasi, mes apgalvojame, ir suplanuojame pirkinius, žinome kada būna dažniausiai nuolaidos, tada laukiame ir perkame tiek kiek reikia. Juk lengviausia yra įsigyti 6 pakelius, nei 3 pakelius. Mes mėgstame taupyti ir galvoti į ateitį, tam, kad užtektų 1 mėnesiui.

Avižiniai dribsniai man yra nepakeičiamas produktas, gali gaminti tiek saldžius tiek sūrius patiekalus. Jie tokie universalūs, kad gali viską gaminti pagal savo norus.

Norint skanius avižinius dribsnius įsigyti ieškokite ir bandykite. Dauguma avižiniai dribsniai yra apdoroti, būna ir tokių kurie pakepinti. Mums skaniausia yra pilno grūdo, nes jie tik suspausti. Iš tokių dribsnių galite gaminti košes, granolas, tortus RAW, kokteiliams, sausainiams, keksiukams ar bet kur kitur, juos net nebūtina virti, galite valgyti ir tokius niekuo neapdorotus, arba galite daryti su augaliniu pienu ir chia sėklomis pusryčius stiklainyje. Jums reikia tik fantazijos ir viskas pavyks puikiai.

Mes avižinių miltų nenaudojame, geriausia ir skaniausia pasigaminti savo avižinių dribsnių miltus. Jie bus skanus ir ne kartus, kuriuos galite įsigyti parduotuvėje.

Mūsų šeimos gaminami keli mėgiamiausi avižinių dribsnių patiekalai:

Šreko blynai čirviniai

Trupinis obuolių pyragas

Trupininis su šilauogėmis

Obuolių gėlytės

Avižiniai kėksiukai su šokolado gabaliukais

Trupininis pyragas

Avižinių dribsnių sausainiai

Bananų tortas

Avižinis batonėlis (saldus)

Nomeda saldainiai

Duonelė

Avižiniai blynai

Batonėlis

Blynai su razinomis

Avižinių dribsnių duona

Avižinių dribsnių košė su avietėmis

 

Gamindami valgyti iš avižinių dribsnių, jei verdate , tai jiems užtenka tik užvirti ir palikti kelias minutes pastovėti. Tačiau jei gaminate iš avižinių dribsnių, tai būtinai žiūrėkite jos konsistenciją, nes pagaminus bet ką, tešla linkusi tirštėti. Todėl stebėkite atidžiai.

Štai video, kaip mes gaminame avižinius dribsnių miltus! Tiesiog sumalame kokteiline! Vienas, du ir turi puikius naminius avižinių dribsnių miltus.

Atminkite, kad kartūs avižiniai dribsniai ar jų miltai yra todėl, kad buvo laikomi blogomis sąlygomis arba pasenę, kurių naudoti nerekomenduojame!

Skanių  atradimo patiekalų su avižiniais dribsniais.

 

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!