mini Zylute

150 150 Vegan Pipiras

Turime naują miniZylutę! Taip tai mažoji kokteilinė, su kuria gaminsime įvairius dalykus, kuriems įprastai mano dydžioji zylute „ištaško” per šonus. Nors retai taip būna, bet pamačiau poreikį mažai šiai Zylutei. Visi receptai su ja bus pažymėti, todėl atėje į šį postą, pačioje apačioje pamatysite visus receptus kur ją naudojau.

Smagaus video!

Jeigu jums patiko mūsų VIDEO, sekite mus YOUTUBE kanale (nepamirškite paspausti „skambuti” jo dėka visus video matysite!), spauskite LIKE, komentuokite, palaikykite ryšį Facebook ar instagram puslapiuose!

Įsigyti galite čia – > mini Zylute

Įmonė apie ją rašo taip:

Pasikraukite energijos geram darbo rezultatui pasiekti, didesnei ištvermei ir greičiau susigrąžinkite jėgas, gerdami kokteilius, iš kurių maistinės medžiagos pasisavinamos itin greitai!

Naudodami „Zyle” kokteilinę greitai ir lengvai paruošite įvairius patiekalus ir gėrimus per itin trumpą laiką bei tuomet, kai dėl užimto darbo grafiko maisto gaminimui negalite skirti daug laiko. Šį daugiafunkcį prietaisą itin paprasta naudoti.

Net 25 000 aps./min apsisukimų per minutę, kad maistą paruoštumėte itin greitai ir patogiai!

Maistinga

Naudodami „Zyle“ kokteilinę rūpinsitės savo sveikata, esant užimtam darbo grafikui. Šio prietaiso dėka pasigaminsite sočius ir maistingus gėrimus, dėdami mažiau pastangų ir per trumpesnį laiką. Ši „Zyle“ kokteilinė veikia kaip smulkintuvas – jos pagalba galite maišyti, malti bei pjaustyti, tad ji puikiai tiks norint pagaminti įvairius sveikuoliškus gėrimus.

Smulkinimo technologija

Ši „Zyle“ kokteilinė turi 900W sūkurinio veikimo pagrindu sukurtą variklį tam, kad būtų užtikrintas tikslus ir sveikas rezultatas. Su šiuo prietaisu susmulkinsite ir sutrinsite sėklas, stiebus ir odeles, tad jūsų gėrimas bus praturtintas maistingosiomis medžiagomis. Pripildykite kokteilinės maišymo indelį norimomis daržovėmis ar vaisiais ir įpilkite šlakelį vandens tam, kad būtų galima pradėti plakti ir išgauti maistingąsias medžiagas.

Ši technologija leidžia iš vaisių ir daržovių išgauti visus naudingus elementus, tad galite mėgautis skaniu vaisių, ledų ir pieno kokteiliu, sultimis ar kitu, savo mėgstamu plaktu gėrimu. Akimirksniu paruošite energijos suteikiantį gėrimą, kupiną baltymų, kalcio ir kitų maistingųjų medžiagų.

Plaktuvas, kurį itin lengva naudoti

Norėdami naudotis plaktuvu, paprasčiausiai sudėkite mėgstamus maisto produktus į kokteilinės maišymo indą ir įjunkite plaktuvą. Visu kitu pasirūpins 900W galingumo variklis.

Išskirtinis ašmenų dizainas

Išskirtinis ašmenų dizainas, suderintas su galingu 900W varikliu, efektyviai smulkina kietas sėklas, storus daržovių stiebus ir odeles tam, kad pasiektų giliau glūdinčias maistingąsias medžiagas.

Smulkinimo peiliai

Greitas plovimas

Pasinaudoję kokteiline, įpilkite vandens, palaikykite įjungtą prietaisą apie pusę minutės ir plovimas baigtas! Jei pageidaujate, kokteilinę galite plauti ir rankomis – tai taip pat neužims daug laiko.

Techninės „Zyle“ kokteilinės savybės:

  • Galingumas – 900 W;
  • Įtampa – 220 -240W, 50 Hz;
  • Apsisukimų skaičius – 25 000 aps./min;
  • Galimybė smulkinti ledukus;
  • Pulsavimo rėžimas;
  • Du komplektai peiliukų;
  • Apsauga nuo perkaitimo;
  • Nelystantis prietaiso pagrindas.

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!