Obuolių trupininis su šilauogėmis
Lengvai pagaminamas trupininis pyragas tobulai tinkantis Pyragų dienos proga! Skanus valgyti šiltą, šaltą ar kitą dieną dar gardesnis! Su šeima skaniausiai suvalgėme. 🙂
Receptas:
10 vnt didelių obuolių
500g šilauogių (galite naudoti ir šaldytas)
1,5 puod. pilno grūdo avižų dribsnių
2 v.š tamsaus agave sirupo
4 v.š tirpinto kokoso aliejaus
Darbo eiga :
1. Avižų dribsnius sumalkite kokteiline, bet ne iki miltų.
2. Į juos įmaišykite sirupą, aliejų, gerai išmaišykite ir palikite.
3. Supjaustykite obuolius riekelėmis.
4. Į kepimo formą dėkite obuolius, šilauoges.
5. Ant viršaus berkite gautus avižų dribsnių trupinius, prispauskite.
6. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 180temp., apie 20-25min.
7. Ištraukite, palaukite ir skanaukite!
Skanaus!
Parašykite komentarą