Avižiniai keksiukai su šokolado gabalėliu / GLUTEN FREE

768 1024 Vegan Pipiras

Avižinių dribsnių keksiukai. Išorė traški, o vidus drėgnas. Puikiai suderinta! 🙂

Receptas:
3 puod. pilno grūdo avižų dribsnių
120g vegan sviesto
2 v.š kokoso pieno tirštos dalies
1/2 puod. vandens
2 v.š kepimo miltelių (naudojau naminius)
3-4 v.š nerafinuoto cukranendrių cukraus
žiūpsnelis druskos
20g juodo šokolado (aš naudojau naminį)
Veiksmas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180temp.
2. Avižinius dribsnius sumalti kokteilinėje.
3. Vandenį, ištirpintą sviestą ir kokoso pieną sumaišyti kartu.
4. Avižų miltus sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, druska.
5. Viską sumaišyti kartu.
6. Dėkite gautą tešlą į keksiukų formelę.
7. Į vidurį įspauskite šokolado gabalėlį.
8. Kepkite orkaitę apie 15min, 180temp.
9. Atvėsinkite ant grotelių.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Avižiniai keksiukai su šokolado gabalėliu / GLUTEN FREE

      1. Avižiniai dribsniai / Miltai / Patarimai | Vegan Pipiras
      error: Content is protected !!